Duette® Shades

Duette® Shades

Met Duette® Shades kan je de dubbele honingraat stof als een harmonica uittrekken en samenvoegen. Met de 2 lagen gevouwen stof, ook wel geplisseerde stof genoemd, zijn duettes als raamdecoratie decoratief en functioneel. Ook zie je de koorden niet, aangezien die verwerkt zijn tussen de 2 lagen stof. Ze zijn enorm sfeervol, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en patronen en met de honingraatstructuur, wat de ze ‘hol’ maakt, zijn ze ook isolerend.

Duette® Shades, geschikt voor iedere stijl en raam

Welke stijl je ook hebt, Duette® Shades passen in ieder interieur. Dat komt door de grote variatie in onze collectie stoffen, kleuren, structuren en patronen. Zo heb je net als bij plissés, een onderverdeling in verduisterende, semi-transparant en transparante stoffen. Wij maken ze volledig op maat, of je nu een heel breed raam hebt, of een schuin raam. Met stoffen in verschillende plooibreedtes, van fijn subtiel tot een stoere brede, misstaat geen enkele duette.

Contact

Maak een afspraak in on onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.

Duettes