Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën

Onze horizontale jaloezieën bieden flexibele lichtregeling. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. Ze zijn het summum in stijl en comfort.

Perfecte afwerking

Van klassiek, gestroomlijnd aluminium tot super matte tinten. Ons bijzonder gevarieerde aanbod biedt een passende afwerking voor alle smaken en interieurs.

De juiste maat

De lamellen zijn verkrijgbaar in vijf breedtes. Zodat je ze makkelijker dan ooit kunt aanpassen aan de grootte van je ramen.

Kleurrijk

Onze collectie omvat trendy pastelkleuren. Luxe ogende metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke kleurtint verandert de eigenschappen van het licht dat over de lamellen valt. Zodat het stijlvolle design nog beter tot uiting komt.

Het zit in de details

Van strakke stijlvolle bovenbak tot decoratieve, geweven banden. Maak je design helemaal af met een bijpassende of contrasterende afwerking.

Top Down/Bottom Up

Net zo simpel als het klinkt. Pas de lichtinval en privacy aan je behoeften aan. Door gewoon de boven- of onderkant van de horizontale jaloezieën op te trekken of neer te laten.

Terugspringfunctie

Onze horizontale jaloezieën hebben lamellen met een terugspringfunctie. Zodat ze hun oorspronkelijke vorm weer aannemen na een aanraking.

Contact

Maak een afspraak in onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.