Gordijnroedes en gordijnrails

Interstil logoInrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving.

Goed design is geen toeval. Het is het resultaat van de fascinatie voor het mooie en van de overtuiging. Dat alleen het perfecte goed genoeg is. Het leeft van moed om nieuwe dingen te ontwikkelen. Ook wanneer het eindresultaat nog ongewis is. Design is dus een basishouding en een proces dat nooit eindigt. De talrijke internationale onderscheidingen die Interstil voor haar producten heeft ontvangen spreken hierbij boekdelen.

Perfectie in uw venster

In onze sfeerkamer kunnen we u uitgebreid informeren en diverse mogelijkheden tonen van onze collectie gordijnroedes en gordijnrails van Interstil. Gaat u voor perfectie? We zetten graag samen met u de puntjes op de i.

Contact

Maak een afspraak in onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.