Rolgordijnen

Rolgordijnen

Onze collectie rolgordijnen omvat een breed aanbod van verschillende stofkwaliteiten. Van lichtdoorlatend tot verduisterend of van basic tot hoogwaardig. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Daarnaast zijn er ook screenstoffen in ons assortiment. Deze stoffen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een vocht– en schimmelwerende functie. Dit maakt de rolgordijnen van screenstof heel geschikt voor de badkamer of keuken.

Extra grote raampartijen

En heeft u extra grote ramen in huis? Dan zijn deze rolgordijnen ook geschikt. Dankzij onze hoogstaande techniek kunnen wij ramen tot maar liefst 8 meter breed bekleden met deze raamdecoratie. Hiervoor koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. U kunt deze zowel samen als apart van elkaar bedienen. Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden.

De techniek, afgestemd tot in detail

Standaard wordt de techniek van het rolgordijn volledig afgestemd op de kleur van het doek. Maar als u dat niet wilt, dan kan dat ook natuurlijk. Zo kunt u er ook voor kiezen om een bepaald onderdeel van de techniek in een andere kleur te laten maken. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Elektrische rolgordijnen

Wilt u graag elektrische rolgordijnen hebben? Dat kan! Deze worden dan voorzien van een draadloze besturing door middel van een afstandsbediening. En als u dat wenst, kunt u zelfs meerdere met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk.

Contact

Maak een afspraak in on onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.