Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn een elegante, functionele raamdecoratie. De plissés zijn geschikt voor veel soorten ramen en voor tal van locaties in uw huis. Zo zijn een aantal stoffen dankzij een speciale coating warmtewerend.

Smalle kozijnen

Ook zijn de plissés heel geschikt voor ramen met smalle kozijnen dankzij de smalle plooibreedtes. En heeft u een afwijkend raam zoals een draaikiepraam, lichtkoepel, lichtstraat of serredak? Ook dan kunt u kiezen voor plissés.

zowel veelzijdig als eenvoudig

Plissés zijn zowel veelzijdig als eenvoudig. Ze maken je woning niet alleen fraaier, maar vergroten ook het comfort. De ultieme combinatie.

(Semi)-transparant of verduisterend

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen en in de plooibreedtes 20 en 32 mm.

Perfecte vorm

Plisségordijnen kunnen aan de meest complexe designvereisten voldoen en zijn zelfs geschikt voor ronde, driehoekige en ovale ramen.

Contact

Maak een afspraak in on onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.