Traplopers

Traplopers

Traplopers zijn er voor de liefhebbers van een mooie entree. Meestal zijn ze gemaakt van wollen garens. Onze traplopers zijn te verkrijgen in verschillende breedtes. Zowel klassiek, modern, synthetisch, sisal en kokos.

Plaatsing

Het plaatsen van de traploper gebeurt door onze ervaren en deskundige stoffeerders. Een professionele traploper maken is echt vakwerk want geen trap is hetzelfde.

Wij leggen onze traplopers traditioneel. De traploper ligt los op de trap en de roeden worden gebruikt om de loper op zijn plek te houden. U kunt er ook voor kiezen om uw traploper zonder roeden te laten leggen. Met de laatste nieuwe technieken wordt de traploper dan op zijn plek gehouden.

Ondertapijt

Lopers worden op ondertapijt gelegd. Dat zorgt voor een langere levensduur en voor een geluiddempend effect. Natuurlijk zorgt dit ook voor een comfortabel gevoel.

Maatwerk

Het plaatsen van een traploper is maatwerk. Het op maat maken van een traploper wordt met de hand gedaan. Dit gebeurt ter plekke. De meeste trappen in Nederland draaien en dat maakt innaaien of, soms, aan elkaar lassen nodig. Onze vakmensen staan garant voor een perfect resulataat!

Contact

Maak een afspraak in on onze sfeerkamer voor persoonlijk advies die aansluit op uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.